Friday, May 6, 2011

Sharecash Брза и лесна интернет заработка


Sharecash е релативно нов сајт кој ви дозволува да заработите без да одите на работа, од комфорот на Вашиот дом, со малку напор.
Она што треба да направите е да поставувате фајлови на вашата sharecash сметка, која патем речено е слична на некоја услуга што ја нудат други поставувачи на фајлови како на пример Rapidshare, Megaupload, итн.
Но убавината на оваа
страна се состои во огромните исплати кои се добиваат кога некој ќе ги даунлоадира Вашите поставени документи (фајлови).

Како пионер во овој начин на интернет заработка, со sharecash добива
максимум 0,60 $ за секој преземен фајл кој вие претходно сте го поставиле.

Со едноставна пресметка ќе стигнеме до бројка од околу 600 $ за 1000 преземања . Нема ограничување
 бројката може да биде надмината, ова е само пример, а некои од овој сајт заработуваат илјадници долари. Месечно!

Sharecash
ги поместува границите на интернет операции за обичните корисници, и тука сме да ви ги понудиме најдобрите начини како да се направи профит, методи и тактика за да се успее.
Се што треба да направите во моментов е едноставно да се регистрирате на http://sharecash.org/index.php?ref=1161262 а јас во наредните маилови ке ви објаснам како и со кои средства до повеќе пари. Можда на почеток ќе треба малку повеќе време и труд но сето тоа ќе се исплати. Приходите зависат единствено од вашите напори и откако еднаш ќе успеете парите ќе пристигнуваат без воопшто да работите, иако тоа никој не ви го брани..

Плаќањето е безбедно а тоа го потврдуваат корисниците кој веќе со години го користат овој сајт.Никаде на друго место нема да најдете толку висока исплата за преземената датотека.Причината за толку високи исплати е кратко интервју кои корисниците мора да го пополнат.

Можете да ја испратите вашата омилена музика, филмови, и сите други видови на глупости, се што ви се допаѓа, што сакате да се сподели со другите и на тој начин се стекнат со најважната работа - парите ,

Општо земено, за едно преземање ќе добиете десет денари, а за 
1000 преземања околу 10000 денари . Сега замислете дека ќе добиете илјадници превземања месечно.
Важно е што е можно побрзо да ја искористам оваа понуда, бидејќи, како што времето минува, и со сигурното појаваување на повеќе вакви сајтови, приходите ќе бидат потешки. 


Можете да започнете
за 5 минути, регистрирањето е многу едноставно. Исплатата се врши преку банки, со докажани и сигурни партнери како PayPal, AlertPay, ePassporte, итн,, или пак може да ги повлечете со чек или преку банка..
Можете да почнете уште сега!

Членството е комплетно бесплатно!

1 comment:

  1. zdr se registrirav no sega ne mi e bas jasno sto ponataka bidejki ne sum zapoznaena so ovoj vid na internet rabota,kako ke ne izvestuvas preku meil sorry ama navistina ne mi e poznato?

    ReplyDelete